https://www.high-endrolex.com/10 У Львові зібралися провідні мовознавці з усього світу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.11.2010
ЛДУ БЖД

У Львові зібралися провідні мовознавці з усього світу

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності завершилась IV Міжнародна науково-практична конференція «Лінгвістичні проблеми та інноваційні підходи до викладання іноземних мов у вищих навчальних закладах».
 У роботі конференції брали участь понад 200 науковців із України, США, Кореї, Німеччини, Росії, Польщі, Угорщини, Великобританії, Бельгії, Франції.
 Ініціатором проведення такого масштабного форуму став Львівський державний університет безпеки життєдіяльності. Адже навчальний заклад МНС є членом Асоціації ВНЗ Європейського союзу, українські науковці та фахівці є учасниками різноманітних міжнародних програм, які охоплюють цілий комплекс питань забезпечення безпеки людей. Знанння іноземних мов для курсантів та студентів, науково-педагогічного персоналу Львівського університету МНС є приорітетним завданням, особливо на передодні Євро-2012.
 Вітаючи учвсників конференції, ректор ЛДУ БЖД МНС Михайло Козяр зазначив: «У сучасних умовах міжкультурного, геополітичного та економічного розвитку України, посилення міжнародної співпраці, особливо інтеграція нашого навчального закладу та, вцілому, державної системи цивільного захисту у загальноєвропейську вимагає від нас знання іноземних мов. Ми поставили завдання, що до Євро-2012 всі наші науковці та фахівці, курсанти та студенти повинні знати, як мінімум, англійську мову. Подібні форуми, пристуність таких поважних науковців, сприятиме процесу інтеграції нашого навчального закладу у європейське мовне середовище».
Напередодні конференції до Університету безпеки життєдіяльності завітав відомий автор програм вивчення англійської мови «Oxford Advanced Learner’s Dictionary 8-th edition» Майкл Свон.
Також в рамках конференції був проведений семінар для вчителів шкіл, ліцеїв, технікумів та коледжів, який стосуватися питань дистанційного навчання та впровадження інформаційних технологій у вивченні іноземних мов.

 



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10