https://www.high-endrolex.com/10 Розпочала свою роботу міжнародна конференція з іноземних мов | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.10.2010
ЛДУ БЖД

Розпочала свою роботу міжнародна конференція з іноземних мов

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності розпочалась IV Міжнародна науково-практична конференція «Лінгвістичні проблеми та інноваційні підходи до викладання чужоземних мов у вищих навчальних закладах», яка проходитиме у період 28 – 30 жовтня 2010 року.
До ЛДУ БЖД прибули учасники із найрізноманітніших куточків України та світу: США, Кореї, Німеччини, Росії, Польщі, Угорщини, Великобританії, Бельгії, Франції.
Робочими мовами конференції є англійська, німецька, польська, російська, французька та українська.
Основними темами, які розглядатимуться на конференції є актуальні проблеми лінгвістики: стилістика, лексична семантика, лексикографія, фразеологія, лінгвопрагматика, дискурс, термінологія, переклад, проблеми літературознавства, теорія і практика комунікації, методичні аспекти викладання чужоземних мов, інноваційні технології та підходи до викладання чужоземних мов у вищих навчальних закладах, українська мова як іноземна.
Конференція проходитиме протягом двох днів, за час яких всі учасники на робочих секція матимуть змогу обговорити усі важливі питання.
У перший день конференції відбулось урочисте відкриття та пленарне засідання, на якому виступив із вступним словом ректор Університету Михайло Козяр. За його словами, організована конференція є надзвичайно актуальною у наш прогресивний час, а також вислов слова вдячності організаторам та учасникам, побажав активної та плідної роботи і гарно провести час у сародавньому місті Львові. З доповідями на пленарному засіданні виступили представники провідних начальних закладів, серед яких ЛДУ БЖД представив перший пропектор Мирослав Коваль. Він висвітлив тему перспективи впровадження комбінованого навчання у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності.
Після закінчення пленарного засідання на учасників чекає робота в секціях згідно із поданими темами доповідей.
В останній день конференції буде проведений семінар для вчителів шкіл, ліцеїв, технікумів та коледжів, котрий буде стосуватися дистанційного навчання.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10