https://www.high-endrolex.com/10 На стажування в органи місцевої влади | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.09.2010
ЛДУ БЖД

На стажування в органи місцевої влади

Курсанти та студенти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності разом із підполковником Ростиславом Ткачуком взяли участь у зустрічі-презентації програми «Перший кар’єрний крок ». Захід проходив під егідою Львівської міської ради та був розроблений спільно з Інститутом громадського лідерства.
Р. Ткачук розповів, що основною метою проекту є залучення молоді до стажування в органах місцевого самоврядування на благо громади міста Львова, самореалізація, формування резерву молодих, кваліфікованих кадрів. Взявши участь у стажуванні в органах місцевого самоврядування учасники мають можливість отримати перший кар’єрний досвід, що дозволить в майбутньому знайти хороше місце праці, можливість втілити здібності і задуми, лідерські якості, пройти тренінги, які допоможуть покращити свої навички та визначать схильності і здібності.
Зокрема, в Університеті триває активна робота зі створення Центру сприяння працевлаштуванню випускників.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10