https://www.high-endrolex.com/10 Розпочались навчання слухачів спеціалізації у системі післядипломної освіти | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.09.2010
НУЦЗУ

Розпочались навчання слухачів спеціалізації у системі післядипломної освіти

Сьогодні, 6-го вересня, до Національного університету цивільного захисту України прибули слухачі з областей України для проходження курсів спеціалізації у системі післядипломної освіти.

Згідно з наказом МНС України від 19.08.2010 року № 686 «Про організацію навчання у системі післядипломної освіти у другому півріччі 2010 року» на факультет цивільного захисту прибули слухачі для проходження курсів спеціалізації за категоріями «Начальники міських та районних управлінь (відділів)». Слухачі будуть  навчатись на факультеті  згідно з навчальними програмами  протягом двох тижнів.

   

Навчання слухачів розпочалось із стройового огляду. Після обіду, на вступній лекції керівництвом факультету буде доведена  інформація про історію навчального закладу, умови перебування та навчання на факультеті, порядок складання заліків та іспитів після закінчення навчання. Потім слухачам продемонструють фільм про життєдіяльність нашого навчального закладу.

Рада самоврядування, прес-служба Національного університету цивільного захисту України.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10