https://www.high-endrolex.com/10 У ВИШІ МНС ТАКОЖ ПРОВОДЯТЬСЯ БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.09.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

У ВИШІ МНС ТАКОЖ ПРОВОДЯТЬСЯ БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ

    Напередодні початку нового навчального року в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) пройшли батьківські збори з батьками студентів першого курсу.
    Цього року успішно склали вступні випробування та були зараховані на перший курс факультету цивільного захисту та техногенної безпеки АПБ 210 юнаків та дівчат. Проте на збори прибули аж близько 600 осіб. Тож зібрання проходило у вщент заповненому клубі навчального закладу.

    Проректор академії – декан факультету цивільного захисту та техногенної безпеки, кандидат соціологічних наук, доцент Тетяна Нікітіна, а також представники структурних підрозділів АПБ розповіли про умови проживання та особливості організації навчального процесу для студентів першого курсу, а також про організацію самопідготовки, наукової, виховної, культмасової та спортивної роботи. По суті, кожен із студентів, окрім навчання, матиме всі умови для розвитку чи вдосконалення своїх інтелектуальних, творчих чи спортивних здібностей. Звичайно, в цьому студентам допоможуть і керівництво факультету, і куратори навчальних груп, яких представили на зібранні.

    Серед тих, хто відповідав цього дня на запитання батьків першокурсників, були й представники медичної служби академії. Вони розповіли про структуру та особливості обслуговування у медичній частині, де працює цілий штат лікарів.
Незважаючи на те, що Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України є вищим навчальним закладом IV рівня акредитації (по суті, військовим), керівництво навчального закладу завжди тримає на контролі двосторонній зв'язок із батьками свої вихованців. А факультет цивільного захисту та техногенної безпеки має традицію в кінці кожного навчального року проводити ще й «підсумкові» зустрічі з батьками, під час яких нагороджуються кращі студенти, демонструють свої таланти учасники художніх колективів, підводяться підсумки року та будуються плани на майбутнє.
    Хочеться вірити, що й цьогорічні першокурсники швидко адаптуються в академії і матимуть успіхи, про які зможуть із гордість прозвітувати своїм рідним та близьким наприкінці навчального року!

 

 

Світлана Єренкова
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10