https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося засідання Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.12.2023
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося засідання Вченої ради Інституту

1 грудня, в умовах воєнного стану, у комбінованому режимі під головуванням начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора Петра Борисовича Волянського відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту.

Члени Вченої ради розглянули звіт про підсумки прийому слухачів заочної форми навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти та третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти (доктора філософії) та завдання на 2024 рік.

На розгляд присутнім представлено звіти про науково-дослідні роботи за шифрами: «Методи контролю вогнезахисту», «Паспорт – ризик НС», «Методологія статистики пожеж», «Параметри приміщень безпеки», «Характеристики – пожежно-технічне оснащення» та «Гасіння об’єктів альтернативної енергетики».

Крім того, розглянуто теми дисертацій та індивідуальні плани роботи аспірантів першого року підготовки за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти.

І наостанок на розгляд представлено макети наукових видань «Науковий вісник: Державне управління» і  «Цивільний захист та пожежна безпека».

Всі питання детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

Рішення Вченої ради введені в дію відповідним наказом Інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10