https://www.high-endrolex.com/10 Відбувся випуск завідувачів навчально-консультаційних пунктів навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.10.2023
ІДУ НД ЦЗ

Відбувся випуск завідувачів навчально-консультаційних пунктів навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту

20 жовтня 2023 року в Інституті відбувся випуск слухачів за навчальною програмою «Підвищення кваліфікації педпрацівників НМЦ ЦЗ та БЖД у галузі знань 26 “Цивільна безпека”».

Під головуванням керівника групи, старшого викладача кафедри інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами, кандидата наук з державного управління Оксани Анатоліївни Бойко проведено круглий стіл за темою «Особливості роботи навчально-консультаційних пунктів в умовах воєнного стану», на якому з доповідями виступили:

Гаврилюк Микола Степанович, завідувач навчально-консультаційного пункту у м. Дубно, з темою доповіді «Дії в разі виявлення підозрілих предметів»;

Скриплюк Роман Михайлович, завідувач навчально-консультаційного пункту у м. Коломиї, який поділився досвідом організації навчання з питань пожежної безпеки та спеціальної підготовки.

В обговоренні професійних питань взяли участь усі учасники круглого столу. Слухачі висловили слова щирої вдячності керівництву ІДУ НД ЦЗ, науково-педагогічному складу кафедри інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами та викладачам інших кафедр, які були залучені до навчального процесу, за високий рівень проведення занять та за велику кількість корисної інформації, яка була надана під час навчання.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10