https://www.high-endrolex.com/10 В ІДУ НД ЦЗ проведено семінар – навчання для секретарів первинних атестаційних комісій закладів освіти ДСНС. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.10.2023
ІДУ НД ЦЗ

В ІДУ НД ЦЗ проведено семінар – навчання для секретарів первинних атестаційних комісій закладів освіти ДСНС.

На виконання наказу ДСНС України від 12.09.2023 № НС – 711 «Про організацію та проведення атестації педагогічних працівників у 2023/2024 навчальному році» 10 жовтня 2023 року в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту проведено семінар – навчання для секретарів первинних атестаційних комісій закладів освіти ДСНС на тему: «Актуальні питання атестації педагогічних працівників закладів освіти ДСНС. Атестація у запитаннях і відповідях».

Атестація справа дуже відповідальна. Від  правильності вчинених дій атестаційною комісією залежить не лише зростання професійності педагогів, а й можливість уникнути порушення трудових прав педагогічних працівників, що погіршить умови оплати їхньої праці.

Спікером заходу виступила секретар Атестаційної комісії ДСНС з атестації керівних педагогічних кадрів, інших педагогічних працівників закладів освіти ДСНС Оксана Павлова.

Учасники семінару - навчання мали змогу опанувати загальні положення про організацію атестації педагогів закладв освіти ДСНС. Ознайомились з новими нормами до оформлення атестаційних документів, присвоєння педагогічних звань та категорій. Отримали відповіді на запитання, які стосувалися вимог до створення атестаційних комісій, їх складу та повноважень, порядку проведення атестації, термінів оформлення результатів атестації, оскарження рішень атестаційних комісій тощо.

Дякуємо учасникам семінару - навчання за участь та бажаємо успіхів у організації та проведенні атестації педагогічних працівників закладів освіти ДСНС у 2023/2024 навчальному році.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10