https://www.high-endrolex.com/10 Начальник соціально-психологічного факультету НУЦЗ України ознайомився з досвідом підготовки психологів у ЗВО Сектору безпеки і оборони України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.06.2023
НУЦЗУ

Начальник соціально-психологічного факультету НУЦЗ України ознайомився з досвідом підготовки психологів у ЗВО Сектору безпеки і оборони України

22-23 червня начальник соціально-психологічного факультету Національного університету цивільного захисту України Олексій Косолапов став учасником курсів щодо ознайомлення із додатковою підготовкою військових психологів по роботі із розладами психічного здоров’я за методикою TRiM, які відбулися в м. Вінниця.
Trauma risk management (TRiM) - це метод профілактики посттравматичного стресового розладу та інших розладів психічного здоров'я, пов'язаних із травматичним стресом. Тренінг TRiM надає практикам базове розуміння психологічної травми та її наслідків.
Було досягнуто домовленості про 2-денне навчання науково-педагогічних працівників соціально-психологічного факультету та курсантів-психологів університету, які зможуть використовувати і поширювати метод в спільноті психологів ДСНС. Метод «рівний-рівному» - в дії.


Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10