https://www.high-endrolex.com/10 Екстремальні психологи НУЦЗУ розпочали проведення циклу тренінгів для рятувальників Харківщини | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.05.2023
НУЦЗУ

Екстремальні психологи НУЦЗУ розпочали проведення циклу тренінгів для рятувальників Харківщини

18 травня екстремальні психологи Національного університету цивільного захисту України на базі Центру впровадження психотренінгових технологій розпочали проведення циклу тренінгів для рятувальників, які виконують службові обов’язки в найнебезпечніших районах Харківщини та мають значне навантаження з ризиком для життя. Так, начальник соціально-психологічного факультету Олексій Косолапов та начальник навчально-наукової лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру Яніна Овсяннікова провели розроблений авторський спеціалізований соціально-психологічний тренінг, направлений на розвиток психологічних компетенцій, які сприяють підвищенню резильєнтності (життєстійкості) у співробітників ДСНС України.
Основними складовими тренінгу є управління власними реакціями на стрес (навчання технік саморегуляції, які допомагають працівникам ДСНС України контролювати свої емоції, діяти об'єктивно та раціонально в стресових ситуаціях); позитивне мислення; впевненість у своїх силах (підвищення самооцінки та віра у власні можливості).
Екстремальні психологи Національного університету цивільного захисту України готові і надалі підтримувати ментальне здоров’я рятувальників. Разом до перемоги!


Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10