https://www.high-endrolex.com/10 Фахівці медико-санітарної частини НУЦЗУ отримали від французьких колег УЗД-пристрій | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.03.2023
НУЦЗУ

Фахівці медико-санітарної частини НУЦЗУ отримали від французьких колег УЗД-пристрій

28 березня у Харкові відбулася урочиста подія, присвячена результатам співпраці в рамках Меморандуму між Департаментом охорони здоров’я Харківської обласної військової адміністрації та громадської організації «MEHAD (ex-UOSSM France)». У заході взяли участь представники з понад 30 закладів охорони здоров’я з 5-ти регіонів України (Харківського, Полтавського, Сумського, Дніпропетровського та Запорізького) для отримання портативних УЗД-пристроїв і планшетів до них, подарованих французькими колегами.
Медичне обладнання отримав начальник медико-санітарної частини Національного університету цивільного захисту України Юрій Приходько. Вручали УЗД-обладнання керівник навчальних програм «MEHAD», військовий лікар-реаніматолог професор Рафаель Пітті та представник «La chaine de l’espoir», військовий хірург Франсуа Понс. Як зазначив Юрій Приходько, медичний пристрій знадобиться під час надання своєчасної якісної допомоги працівникам університету. Слід зазначити, що всі фахівці медико-санітарної частини університету пройшли навчання, яке провели інструктори курсу з тактичного застосування ультразвуку «TUSC-UA Course», та отримали відповідні сертифікати.


Національний університет цивільного захисту України 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10