https://www.high-endrolex.com/10 На базі ІДУ НД ЦЗ проведено засідання Науково-технічної ради ДСНС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.12.2022
ІДУ НД ЦЗ

На базі ІДУ НД ЦЗ проведено засідання Науково-технічної ради ДСНС

 

23 грудня на базі ІДУ НД ЦЗ відбулося засідання Науково-технічної ради ДСНС під головуванням директора Департаменту персоналу ДСНС Доценка Олександра Володимировича.

У рамках заходу начальник відділу освіти та науки Департаменту персоналу, відповідальний секретар Науково-технічної ради Рись Юрій Борисович доповів про наукове забезпечення діяльності ДСНС України у 2022 році.

Також розглянуто питання щодо замовлення нової тематики наукових досліджень, стану взаємодії між замовниками та виконавцями наукових досліджень, розвитку наукової та матеріально-технічної бази.

Велику увагу приділено укомплектованості науковими кадрами, ініціативним науковим розробкам та перспективним напрямам наукової діяльності.

Крім того, окреслено показники фінансування на 2023 рік у рамках виконання відповідних бюджетних програм та схвалено проєкт Плану наукової і науково-технічної діяльності ДСНС України на 2023 рік.

Всі питання ґрунтовно обговорено учасниками засідання та визначено подальші кроки розвитку.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10