https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.12.2022
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту

 

22 грудня, в умовах воєнного стану, у комбінованому режимі під головуванням заступника начальника Інституту з навчальної роботи, доктора технічних наук, професора Сергія Анатолійовича Єременка відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту.

Члени Вченої ради розглянули звіти про завершені науково-дослідні роботи.

Присутнім представлено на розгляд План роботи Вченої ради Інституту та проєкт Тематичного плану ініціативних науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт Інституту на 2023 рік.

Крім того, члени Вченої ради розглянули робочу програму вибіркової дисципліни «Дослідження пожеж» для підготовки слухачів заочної форми навчання за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти за спеціальністю 261 «Пожежна безпека» у галузі знань 26 «Цивільна безпека», а також навчально-методичні матеріали, доопрацьовані з урахуванням набутого досвіду проведення практичних занять з газодимозахисниками.

Присутні розглянули навчальний посібник «Основні аспекти підвищення кваліфікації педагогічних працівників навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту».

Членів Вченої ради поінформували про правила прийому на навчання до Інституту в 2023 році, а також про впровадження результатів наукових досліджень, виконаних відповідно до Плану наукової та науково-технічної діяльності Інституту й Тематичного плану ініціативних науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт Інституту у 2022 році.

Насамкінець розглянуто інформацію про моніторинг виконання заходів, передбачених Програмою перспективного розвитку Інституту на 2020–2025 роки.

Всі питання детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

Рішення Вченої ради введені в дію відповідним наказом начальника Інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10