https://www.high-endrolex.com/10 В Інституті відбулося чергове засідання наукової ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.09.2022
ІДУ НД ЦЗ

В Інституті відбулося чергове засідання наукової ради

З урахуванням воєнного стану 22 вересня в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулося чергове засідання наукової ради. Захід проведено в онлайн-режимі.

Засідання очолив Голова наукової ради заступник начальника Інституту з наукової роботи, полковник служби цивільного захисту, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник  Віталій КОВАЛЕНКО.

У рамках роботи наукової ради розглянуто:

результати експериментальних досліджень за НДР “Дослідження стійкості до зовнішнього вогневого впливу покрівель” (“Випробування покрівель”);

стан виконання досліджень за НДР “Обґрунтування умов застосування європейської пожежної класифікації будівельної продукції у вітчизняній нормативній базі” (“Пожежна класифікація”);

стан виконання НДР “Обґрунтування показників якості і методу комплексного оцінювання захисного спорядження пожежника під час проведення натурних вогневих випробувань” (“Захисне спорядження – натурні випробування”);

стан виконання НДР “Дослідження технологій виконання пожежно-рятувальних робіт під час гасіння пожеж на об’єктах і спорудах із наявністю альтернативних джерел енергії в Україні” (“Гасіння об’єктів альтернативної енергетики”).

Розглянуто остаточну редакцію проєкту “Посібника з реалізації заходів евакуації населення, матеріальних і культурних цінностей в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій і збройних конфліктів” за НДР “Наукове дослідження сучасних підходів до організації та проведення евакуації населення, матеріальних і культурних цінностей в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій і збройних конфліктів (“Евакуаційні заходи – посібник”).

Крім того, розглянуто остаточну редакцію проєкту зміни до ДСТУ за НДР “Обґрунтування впливу систем протипожежного захисту під час реалізації ризик-орієнтовного підходу у профілактичній діяльності підрозділів ДСНС” (“Вплив СПЗ”).

Жвавого обговорення учасниками набув розгляд остаточної редакції проєкту ДСТУ за НДР “Проведення досліджень із адаптації моніторингу стану з пожежами та їх наслідками в Україні до міжнародних вимог” (“Стандарт – статистика”).

Також, під час засідання учасники обговорили питання про організацію роботи редакційної колегії наукового журналу: Науковий вісник: Цивільний захист та пожежна безпека, сучасний стан та перспективи розвитку напрямку роботи.

 

У різному розглянуто інші питання наукової та науково-технічної діяльності Інституту.

Усі питання порядку денного відпрацьовано в повному обсязі. Підсумовуючи засідання головуючий подякував присутнім за плідну та конструктивну роботу.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10