https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося засідання секції з питань рятувальної справи та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Науково-технічної ради ДСНС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.09.2022
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося засідання секції з питань рятувальної справи та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Науково-технічної ради ДСНС

 

21 вересня у режимі відеоконференцзв’язку відбулося засідання секції з питань рятувальної справи та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Науково-технічної ради ДСНС. Основною метою заходу стало розгляд стану виконання замовлених науково-дослідних робіт та формування нової наукової тематики на 2023 рік.

У рамках заходу активно обговорено  питання щодо стану виконання науково-дослідних робіт за шифрами: «Захисне спорядження – показники якості», «Піноутворювач – настанови», «Захисне спорядження – натурні випробування», «Гасіння об’єктів альтернативної енергетики».

Також ґрунтовно обговорено нову наукову тематику щодо дослідження технічних та експлуатаційних характеристик сучасного пожежно-технічного оснащення. Засідання пройшло в діловій атмосфері. Всі питання були розглянуті та по кожному ухвалено позитивні рішення.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10