https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ підвищили свій фах фахівці піротехнічних підрозділів ДСНС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.09.2022
НУЦЗУ

В НУЦЗУ підвищили свій фах фахівці піротехнічних підрозділів ДСНС

16 вересня в Національному університеті цивільного захисту України відбувся перший випуск фахівців піротехнічних підрозділів ДСНС, які пройшли навчання у рамках перепідготовки за освітньо-професійною програмою «Інженерне забезпечення саперних, піротехнічних та вибухових робіт». Навчання пройшло відповідно до наказу ДСНС «Про організацію і проведення навчання кандидатів на посади керівників піротехнічних підрозділів ДСНС».
Випускників вітали директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Володимир Демчук, проректор по роботі з персоналом Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Володимир Піндер, а також начальник факультету цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України Микола Удянський.
Протягом навчання фахівці піротехнічних підрозділів ДСНС набули навичок проведення розвідки місцевості, гуманітарного розмінування, організації виявлення, знешкодження та знищення вибухонебезпечних предметів. Також слухачі вивчили будову новітнього озброєння, що наразі можна виявити на території нашої держави.



Національний університет цивільного захисту України 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10