https://www.high-endrolex.com/10 Першокурсники НУЦЗУ присягнули на вірність Українському народові | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.09.2022
НУЦЗУ

Першокурсники НУЦЗУ присягнули на вірність Українському народові

10 вересня першокурсники поповнили лави курсантського братства Національного університету цивільного захисту України. Майже 150 майбутніх рятувальників, серед яких 29 дівчат, склали Присягу на вірність Українському народові.
Від імені Колегії Державної служби України з надзвичайних ситуацій вітав із урочистим складанням Присяги служби цивільного захисту курсантів першого курсу директор Департаменту персоналу ДСНС України Олександр Доценко. Зокрема, він зазначив, що день складання Присяги служби цивільного захисту - це акт високої довіри держави молодому поповненню і сьогодні всіх об’єднує те, що спільними зусиллями пів року успішно дається відсіч російській агресії проти України. Директор Департаменту персоналу Олександр Доценко побажав “новоспеченим” курсантам успіхів у навчанні.
З вітальним словом до молодого поповнення звернувся ректор Національного університету цивільного захисту України Володимир Садковий: “День складання Присяги – найважливіший і пам’ятний момент в житті. Гордий з того, що ви обрали саме наш заклад вищої освіти - провідний заклад освіти Міністерства внутрішніх справ України у сфері цивільного захисту. Адже саме відповідальні та сміливі громадяни – щирі українські патріоти в умовах воєнного стану обирають професійний шлях, пов’язаний із ризиком для власного життя, присвячують себе заради порятунку інших».
Від колективу Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля вітав курсантів-першокурсників начальник закладу вищої освіти Віктор Гвоздь. Він побажав їм оволодіти найвищою наукою добра, чесності та справедливості.
Серед «новоспечених» курсантів – першокурсник факультету пожежної безпеки Давид Мирошниченко. Юнак свідомо обрав мужню професію. «Я дуже хвилювався. - ділиться своїми враженнями курсант Мирошниченко. - Сьогоднішній день для мене надзвичайно урочистий, відповідальний. Адже попереду — роки навчання, оволодіння найгуманнішою професією. І я до цього готовий».
До першокурсників університету із благословенням на добрі справи звернувся начальник факультету оперативно-рятувальних сил університету Роман Пономаренко. Він побажав вихованцям успіхів у навчанні та нових звершень на теренах науки.
Завершилася церемонія складання Присяги служби цивільного захисту фотографуванням.

 

Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10