RSS

Новини навчальних закладів

24.09.2021
ІДУ НД ЦЗ

Про хід навчання навчальної групи НШ-38 з категорії «Посадові особи з питань цивільного захисту суб’єктів господарювання»

Відповідно до Кодексу цивільного захисту України та умов договорів на кафедрі організації заходів цивільного захисту Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту проводилось навчання зі слухачами категорії «Посадові особи з питань цивільного захисту суб’єктів господарювання». На кафедрі навчалися представники таких суб’єктів господарювання: Українське національне інформаційне агентство Укрінформ, ТОВ «Леруа Мерлен Україна», ТОВ «БЦ Реклама», ПрАТ «ТОДАК», КЗ КОР «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Боярка».
Навчання проводилось за змішаною формою в період з 13  по 24 вересня 2021 року. За визначений період слухачі успішно виконали програму навчання та на високому навчально-методичному рівні виконали випускні роботи на актуальну тематику у сфері цивільного захисту. Заключне заняття, що проводилось методом круглого столу, було організовано начальником навчально-методичного відділу, к.держ.упр., полковником служби цивільного захисту Сергієм Павловим, професором кафедри організації заходів цивільного захисту, к.військ.н., доцентом Валерієм Мазуренком та керівником навчальної групи викладачем кафедри, к.т.н., доцентом Валерієм Юрченком. На цьому занятті було проведено обмін інформацією щодо організації навчального процесу.
Слухачі висловили слова щирої вдячності науково-педагогічному колективу Інституту за отримані знання.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.