RSS

Новини навчальних закладів

17.09.2021
ІДУ НД ЦЗ

Привітання виконуючого обов'язки начальника Інституту з нагоди Дня рятівника

Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем рятівника.
Захищати державу та її громадян від пожеж і надзвичайних ситуацій завжди було благородною справою, яку обирають тільки сміливі, сильні духом та самовіддані люди.
Професійна діяльність нашого колективу сприяє суттєвому підвищенню готовності функціональних та територіальних підсистем єдиної державної системи цивільного захисту, зокрема шляхом  забезпечення на регіональному та місцевому рівнях здобуття спеціальних знань та умінь керівними кадрами і фахівцями з цивільного захисту.
Сьогодні, як ніколи, розвиток науки відіграє важливу роль у творенні нашого майбутнього. Високий рівень науково-технічного потенціалу, створення нових прогресивних технологій та новаторських ідей є одним ізосновних факторів розвитку і сфери цивільного захисту. Все більш вагомими стають наші внески у наукову скарбницю.
Переконаний, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі.
З нагоди професійного свята висловлюю щиру подяку кожному працівнику Інституту за плідну, самовіддану працю, сумлінність у роботі, відданість обраній справі, високі результати і значні здобутки в освітній та науковій діяльності. Я впевнений, що спільними зусиллями нам вдасться здійснити найсміливіші ідеї, утвердити та реалізувати всі задуми.
Велика  вдячність ветеранам, які передають свій неоціненний досвід та знання молодому поколінню рятувальників.
Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, благополуччя та родинного тепла. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках,
а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів.
 
З повагою
Виконуючий обов’язки начальника Інституту,
доктор наук з державного управління,
професор, Заслужений лікар України,
лауреат Державної премії України в
галузі науки і техніки                                                                                                                                                                      Петро ВОЛЯНСЬКИЙ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.