RSS

Новини навчальних закладів

20.08.2021
ІДУ НД ЦЗ

Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу співпрацюватиме із Інститутом державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту

 

19 серпня Центр адаптації державно служби до стандартів Європейського Союзу та Інститут державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту підписали меморандум про співпрацю.

За словами директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марини Канавець, домовленості передбачають налагодження співпраці між сторонами з питань реалізації науково-практичних проєктів і програм, проведення науково-навчальних заходів, обміну досвідом та навчальними візитами. Зі свого боку виконуючий обов’язки начальника Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту Петро Волянський зазначив актуальність та перспективність даної співпраці.

У рамках співробітництва також планується підготовка і видання публікацій і матеріалів аналітичного та інформаційного характеру з метою поширення нових ідей та кращих практик з державного управління і державної служби, професійного розвитку державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування тощо. Фахівці Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу долучаться до аналізу і вивчення питань розвитку державних інституцій у контексті європейської інтеграції України, використання в Україні інституціональних інструментів.

Співпраця між сторонами стане більш концептуальною і щодо обміну досвідом та залучення науковців і викладачів Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.