https://www.high-endrolex.com/10 В Інституті проведено заняття для слухачів з Національного університету оборони України імені Івана Черняховського | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.07.2021
ІДУ НД ЦЗ

В Інституті проведено заняття для слухачів з Національного університету оборони України імені Івана Черняховського

 

19 липня в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту було організовано та проведено заняття на тему «Організація взаємодії Державної служби України з надзвичайних ситуацій з сектором безпеки і оборони під час надзвичайних ситуацій різних рівнів» для слухачів з Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

Професор кафедри організації заходів цивільного захисту, кандидат військових наук, доцент Валерій Мазуренко ознайомив присутніх з організацією управління силами та засобами ДСНС за мирного часу та в особливий період. Також доповів про організацію та підтримання взаємодії з іншими складовими безпеки і оборони під час виконання завдання за призначенням. Після цього начальник відділу впровадження реформ органів та підрозділів цивільного захисту ДСНС полковник служби цивільного захисту Віктор Вітовецький окреслив перспективи розвитку ДСНС.

Під час навчання учасники дискутували, ставили питання доповідачам і обговорювали найбільш проблемні питання.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10