https://www.high-endrolex.com/10 Привітання з нагоди професійного свята – Дня пожежної охорони | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.04.2021
ІДУ НД ЦЗ

Привітання з нагоди професійного свята – Дня пожежної охорони

Шановні колеги! Дорогі ветерани!
За покликом серця ви обрали одну з найскладніших професій,  яка потребує  витримки, мужності та відданості своїй справі. Важко переоцінити важливість і значущість тієї справи, яку кожен день, кожну годину виконують рятувальники, ризикуючи власним життям.
Особлива шана ветеранам, всім тим, хто присвятив своє життя почесній професії та передає свій багатий досвід нинішньому поколінню.
Щиро вітаємо співробітників інституту, професійна діяльність яких дає змогу суттєво підвищувати ступінь готовності Держави до дій на випадок аварій чи стихійного лиха, шляхом  забезпечення на регіональному та місцевому рівнях здобуття спеціальних знань й умінь необхідних керівним кадрам і фахівцям для виконання завдань, покладених на єдину державну систему цивільного захисту.
Бажаємо усім, хто присвятив своє життя пожежній охороні, життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів!
 
Керівництво Інституту

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10