https://www.high-endrolex.com/10 Про хід навчання навчальної групи ФН-4 з категорії «Особи, які очолюють спеціалізовані служби цивільного захисту, утворені центральними та місцевими органами виконавчої влади та їх заступники» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.02.2021
ІДУ НД ЦЗ

Про хід навчання навчальної групи ФН-4 з категорії «Особи, які очолюють спеціалізовані служби цивільного захисту, утворені центральними та місцевими органами виконавчої влади та їх заступники»

На виконання вимог розпорядження Кабінету Міністрів України  від 16 грудня 2020 р. № 1588-р на кафедрі організації заходів цивільного захисту Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту проводилось навчання зі слухачами категорії «Особи, які очолюють спеціалізовані служби цивільного захисту, утворені центральними та місцевими органами виконавчої влади та їх заступники».
Навчання проводилось за дистанційною формою в період з 08 лютого по 19 лютого 2021 року. За визначений період слухачі успішно виконали програму навчання та на високому навчально-методичному рівні виконали випускні роботи на актуальну тематику у сфері цивільного захисту. У заключному занятті, яке проводилось методом круглого столу, приймав участь заступник начальника Інституту з навчальної роботи, кандидат технічних наук, доцент, полковник служби цивільного захисту Сергій Єременко. На цьому занятті було проведено обмін інформацією щодо організації навчального процесу за дистанційною формою навчання.
Слухачі висловили слова щирої вдячності науково-педагогічному колективу Інституту за отримані знання.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10