https://www.high-endrolex.com/10 Збірник наукових праць «Вісник НУЦЗУ: Серія державне управління» увійшов до міжнародної наукометричної бази «indexed in InfoBase Index. IBI Factor» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.01.2021
НУЦЗУ

Збірник наукових праць «Вісник НУЦЗУ: Серія державне управління» увійшов до міжнародної наукометричної бази «indexed in InfoBase Index. IBI Factor»

Завжди важливо починати новий рік з новими досягненнями. Одним із таких досягнень став новий науковий успіх збірника наукових праць «Вісник НУЦЗУ: Серія державне управління», який входить до групи Б, а також проіндексований в семи зарубіжних наукометричних базах, має індекс DOI та тримає високий рейтинг у науковців України. Публікації у науковому збірнику проходять ретельне рецензування міжнародною редакційною колегією на академічну доброчесність, актуальність та ступінь дослідження проблеми, тому за високий рейтинг та поширення, новизну та актуальність наукових публікацій збірник наукових праць «Вісник НУЦЗУ: Серія державне управління» було включено до ще однієї міжнародної наукометричної бази «indexed in InfoBase Index. IBI Factor».
Науковцям бажаємо успіхів на теренах науки та запрошуємо до плідної наукової співпраці.

Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10