https://www.high-endrolex.com/10 Чергове засідання Методичної ради Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.12.2020
ІДУ НД ЦЗ

Чергове засідання Методичної ради Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту

 

21 грудня 2020 року під головуванням заступника начальника Інституту з навчальної роботи полковника служби цивільного захисту Єременка Сергія Анатолійовича проведено чергове засідання Методичної ради Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту.

Обговорювались наступні питання:

Аналіз виконання рішень попередніх засідань Методичної ради.

Аналіз навантаження науково-педагогічних працівників Інституту за І семестр 2020/2021 навчального року; висновки; пропозиції.

Про внесення змін до нормативних документів з питань вищої освіти в Інституті з урахуванням зауважень, пропозицій та рекомендацій Національного агентства з якості вищої освіти.

Розгляд Правил прийому до ІДУ НД ЦЗ в 2021 році.

Про результати роботи щодо розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану комплектування Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту слухачами з числа керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, на 2021 рік».

Звітування про стан виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2020 р. № 1309-р «Про затвердження плану комплектування Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту слухачами з числа керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, на 2020 рік».

Організація та проведення навчально-екзаменаційної сесії у групі слухачів заочної форми навчання за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» (освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр»).

Звіти про роботу кафедр за І семестр 2020\2021 н.р.

Ознайомлення з презентацією «Робота бібліотеки ІДУ НД ЦЗ у період карантину».

Усі питання порядку денного відпрацьовано в повному обсязі.

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10