RSS

Новини навчальних закладів

18.12.2020
ІДУ НД ЦЗ

Про хід навчання навчальної групи ФН-11 з категорії «Фахівці, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту»

 

На виконання вимог розпорядження Кабінету Міністрів України № 1309-р від 21 жовтня 2020 року на кафедрі організації заходів цивільного захисту Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту проводилось навчання зі слухачами категорії «Фахівці, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань  цивільного захисту».

Навчання проводилось за дистанційною формою в період з 07 по 18 грудня 2020 року. За визначений період слухачі успішно виконали програму навчання та на високому навчально-методичному рівні виконали випускні роботи на актуальну тематику у сфері цивільного захисту. На заключному занятті, яке проводилось методом круглого столу, приймали участь заступника начальника Інституту з навчальної роботи полковник служби цивільного захисту к.т.н., доцент Сергій Єременко, начальник навчально-методичного відділу полковник служби цивільного захисту к. наук з державного управління Сергій Павлов та керівник групи доцент кафедри організації заходів цивільного захисту к.т.н., доцент Володимир Положешний. На цьому занятті було проведено обмін інформацією щодо організації навчального процесу за дистанційною формою навчання.

Слухачі висловили слова щирої вдячності науково-педагогічному колективу Інституту за отримані знання.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.