https://www.high-endrolex.com/10 Звернення виконуючого обов’язки начальника Інституту з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.12.2020
ІДУ НД ЦЗ

Звернення виконуючого обов’язки начальника Інституту з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

 

Шановні колеги!

Дорогі учасники ліквідації наслідків аварії на

Чорнобильській атомній електростанції!

 

14 грудня в Україні традиційно відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – людей, котрі ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію ХХ століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС.

Цей день пам'яті давно став скорботним нагадуванням всьому людству про важку перемогу над невидимим руйнівним ворогом – радіацією. А також прикладом неймовірної мужності й жертовності ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС серед яких були і співробітники нашого інституту.

Низько схиляємо голови перед усіма, хто пішов тоді в ядерне пекло, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. Вклоняємося тим, хто свідомо віддав своє життя, виконавши не тільки службовий, а й найвищий синівський обов’язок перед рідною землею і рідним народом.

 Низький вам уклін, за мужність та силу духу. Вічна пам’ять і шана тим, хто віддав своє життя заради безпеки інших.

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській атомній станції,  бажаю вам і вашим рідним міцного здоров'я, життєвої енергії та щастя. Нехай завжди поруч з вами буде людська повага за ваші добрі справи, за ваш значний вклад у збереження життя на Землі.

 

З повагою

 

Виконуючий обов’язки начальника  Інституту

доктор наук з державного управління,

професор, Заслужений лікар України                              Петро ВОЛЯНСЬКИЙ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10