RSS

Новини навчальних закладів

03.12.2020
ІДУ НД ЦЗ

Науковці Інституту взяли участь в онлайн-семінарі

 

 

3 грудня у режимі відеоконференції відбулося семінарське заняття  на тему «Використання сучасних інформаційних технологій в процесі впровадження інженерно-технічних заходів цивільного захисту у містобудівній та проєктній документації».

У заході взяли участь представники Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України, Головних управлінь ДСНС України в областях та м. Києві, Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля  Національного університету цивільного захисту України та науковці Інституту державного управління та наукових досліджень.

Серед доповідачів, які виступали в рамках заходу, був і представник Інституту – начальник науково-дослідного центру цивільного захисту ІДУ НД ЦЗ, доктор наук з державного управління, доцент, підполковник служби цивільного захисту Микола Андрієнко. У своєму виступі він зупинився на актуальних питаннях щодо оновлення нормативної бази у сфері інженерно-технічних заходів цивільного захисту.

Під час онлайн-семінару учасники обговорили специфіку використання інформаційно-телекомунікаційних систем  в діяльності структурних підрозділів ДСНС України, особливості впровадження програмного забезпечення в освітній процес та визначили перспективні напрямки впровадження інформаційних технологій щодо подальшого удосконалення інформаційно-аналітичної системи для здійснення моніторингу за впровадженням інженерно-технічних заходів цивільного захисту.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.