29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

20.11.2020
ІДУ НД ЦЗ

Випуск групи педагогічних працівників навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту

20 листопада завершилось підвищення кваліфікації слухачів навчальної групи «Майстри виробничого навчання навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту», яке здійснювалось відповідно до наказу ДСНС від 28.10.2020 № 577. Слухачі представляли навчально-методичні центри Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Київської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Херсонської, Хмельницької, Чернігівської областей.
Теоретичні та практичні заняття проводились відповідно до навчальної програми із застосуванням сервісу Zoom і були спрямовані на розвиток професійно-фахової компетентності у сфері цивільного захисту та навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях.
19 листопада, під час онлайн зустрічі з помічником начальника Інституту (з юридичних питань) Оксаною Степанівною Павловою, слухачі мали змогу отримати відповіді на питання щодо проведення атестації педагогічних працівників навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту у 2020/2021 навчальному році.
20 листопада у форматі круглого столу відбулась відеоконференція слухачів із заступником начальника управління - начальником відділу підготовки органів управління та навчання населення Управління планування та координації заходів цивільного захисту Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Сергієм Івановичем Осипенком. Слухачі отримали вичерпні відповіді стосовно організації практичної підготовки керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, професійної діяльності майстрів виробничого навчання навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту тощо.
Завершилось навчання обміном досвіду організації роботи майстра виробничого навчання в сучасних умовах під час проведення круглого столу, зокрема обговорювалась діяльність майстра виробничого навчання в умовах децентралізації та питання планування проведення практично-навчальних заходів з цивільного захисту в регіонах.
За результатами навчання слухачі отримали сертифікати про проходження короткострокового підвищення кваліфікації з питань цивільного захисту встановленого зразка.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua