https://www.high-endrolex.com/10 В навчально-науково-виробничому центрі відбулася атестація магістрів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.11.2020
НУЦЗУ

В навчально-науково-виробничому центрі відбулася атестація магістрів

13 листопада в навчально–науково-виробничому центрі НУЦЗУ було проведено державний екзамен за спеціальністю 281 «Публічене управління та адміністрування» для магістрів другого курсу денної форми навчання. Екзаменаційна комісія працювала під головуванням Даудової Галини Володимирівни, заступника директора департаменту бюджету і фінансів – начальника управління фінансування житловокомунальної сфери Харківської міської ради, к. держ. упр., доцента та рецензента освітньої програми магістрів «Публічне управління та адміністрування». Під час екзамену магістри продемонстрували високий рівень фахової підготовки, належне володіння практичними навичками в галузях соціально-гуманітарної політики держави, реформування місцевого самоврядування, зовнішньо-економічної політики України та формування структури державної влади, що підтверджувались їхніми відповідями на питання екзаменаційних білетів.
Вітаємо здобувачів вищої освіти із успішним подоланням такого складного кроку, як останнього для них екзамену у стінах навчально-науково-виробничого центру НУЦЗ України, а також бажаємо успіхів у проходженні практики та підготовки своїх магістерських робіт.


Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10