https://www.high-endrolex.com/10 В Інституті завершено підвищення кваліфікації державних службовців Б та В категорій посад у сфері цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.11.2020
ІДУ НД ЦЗ

В Інституті завершено підвищення кваліфікації державних службовців Б та В категорій посад у сфері цивільного захисту

 

В Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту 13 листопада 2020 року завершено навчання з підвищення кваліфікації державних службовців Б та В категорій посад у сфері цивільного захисту, яке тривало з 2 листопада 2020 року.

Навчання здійснювалося відповідно до наказу ДСНС України «Про організацію навчання у системі післядипломної освіти у 2020 році» від 13.12.2019 № 713 (у редакції наказу ДСНС від 28.10.2020 № 577) із застосуванням сервісу Zoom під керівництвом професора кафедри державного управління у сфері цивільного захисту, доктора наук з державного управління, доцента, Заслуженого працівника освіти України Євсюкова О.П.

Завершувалося навчання в атмосфері жвавого обговорення всіх теоретичних та практичних питань, які розглядалися через призму повсякденної професійної діяльності державних службовців. Зокрема, слухачами висловлено побажання із започаткування проведення на базі Інституту короткострокових тематичних семінарів у дистанційній формі. Також виступили завідувач кафедри державного управління у сфері цивільного захисту, доктор наук з державного управління, професор Терент’єва А.В. та заступник начальника Інституту з навчальної роботи, кандидат технічних наук, доцент, полковник служби цивільного захисту Єременко С.А., зазначивши важливість підвищення кваліфікації для державних службовців та акцентувавши, що цей досвід дистанційного навчання є корисним як для науково-педагогічного складу Інституту, так і для державних службовців ДСНС.

Волянський П.Б., в.о. начальника Інституту, доктор наук з державного управління, професор, Заслужений лікар України підбив підсумки навчання, запропонувавши надати слухачам у письмовому вигляді пропозиції з удосконалення навчальної та/або технічної складової підвищення кваліфікації, та на завершення побажав їм здоров’я і професійного зростання.

Державним службовцям, що проходили підвищення кваліфікації, видано посвідчення встановленого державного зразка.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10