https://www.high-endrolex.com/10 На факультеті цивільного захисту НУЦЗУ розпочалася атестація | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.11.2020
НУЦЗУ

На факультеті цивільного захисту НУЦЗУ розпочалася атестація

11 листопада на факультеті цивільного захисту НУЦЗУ розпочалося складання екзамену за спеціальністю 261 «Пожежна безпека» та освітньою програмою «Управління пожежною безпекою». Екзаменаційна комісія працювала під головуванням Олександра Волобуєва, начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області, та начальника факультету цивільного захисту Миколи Удянського, приймала іспит у 13 слухачів магістратури управління. У перевірці знань магістрів також взяв участь Олег Назаров, проректор з навчальної та методичної роботи.
Завдання екзамену охоплювали всі профільні дисципліни. Під час іспиту магістри продемонстрували високий рівень фахової підготовки, належне володіння практичними навичками в галузях пожежної безпеки та цивільного захисту, що підтверджувались їх відповідями на питання екзаменаційних білетів.
Вітаємо здобувачів вищої освіти із успішним подоланням такого складного кроку як останнього для них іспиту у стінах магістратури НУЦЗ України, а також бажаємо успіхів у проходженні стажування та захисті своїх магістерських робіт.

 


Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10