https://www.high-endrolex.com/10 Магістри використовують знання отримані під час вивчення дисципліни «Навчання населення діям в надзвичаних ситуаціях» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.10.2020
ЛДУ БЖД

Магістри використовують знання отримані під час вивчення дисципліни «Навчання населення діям в надзвичаних ситуаціях»

Магістри навчально-наукового інституту цивільного захисту Головатчук Іван та Кравчук Богдан під керівництвом старшого викладача кафедри цивільного захисту та комп’ютерного моделювання екогеофізичних процесів Синельнікова Олександра провели відкрите навчально-виховне заняття на тему «ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ У НАДЗВИЧАЙНИХ ПОДІЯХ» для дітей віком від 9 до 12 років Школи мистецтв вільних та небайдужих під час проведення школою табору «Виживання. Хащі. Місто».
У рамках заняття наші магістри розповіли дітям як потрібно поводитись під час різноманітних надзвичайних подій (при пожежі у квартирі та на природі, під час грози, при екстремально низьких та високих температурах…), а також розповіли про роботу рятувальників. Показали одяг і спорядження, яке використовується при рятуванні людей та надали дітям можливість відчути себе «рятувальником» (вдягти спеціальний одяг та використати обладнання). Діти були у захваті та щиро дякували за проведений захід.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10