https://www.high-endrolex.com/10 Науковці НУЦЗУ стали учасниками міжнародної науково-практичної конференції, що відбулася онлайн | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.10.2020
НУЦЗУ

Науковці НУЦЗУ стали учасниками міжнародної науково-практичної конференції, що відбулася онлайн

23 жовтня доценти кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ Лобойченко В.М. та Бригада О.В. разом зі здобувачами вищої освіти, що входять до наукового товариства кафедри, у режимі онлайн взяли участь у роботі VI Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти, аспірантів та молодих учених «Галузеві проблеми екологічної безпеки».
На науковому форумі було обговорено питання екологічної безпеки автомобільно-дорожнього комплексу, паливно-енергетичного комплексу, металургії, машинобудування, сільського господарства, промисловості будівельних матеріалів, рекреаційної діяльності та урбанізованих територій.
Наукова робота кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки була гідно представлена як усними доповідями (Груздова Валерія, науковий керівник - Лобойченко В.М.), так і короткими повідомленнями (Першко Надія та Ткаченко Іван, науковий керівник - Бригада О.В.).
Доповідь Груздової Валерії «Аспекти екологічної безпеки речовин, що використовуються у пожежогасінні», якою розпочалася конференція, була присвячена дослідженню екологічних характеристик вогнегасних речовин та викликала зацікавленість присутніх і жваве обговорення.
Також під керівництвом Бригади О.В. в рамках вивчення дисципліни «Екологічна безпека» до конференції долучились здобувачі вищої освіти факультету техногенно-екологічної безпеки Олександра В'юнник, Надія Першко, Тетяна П'ятник, Владислав Сивопляс та Максим Шаповалов.
В рамках конференції представники кафедри університету взяли участь у дискусіях щодо матеріалів доповідей.
Всім учасникам висловлено подяку та побажання подальшої творчої наснаги.

Прес-служба НУЦЗУ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10