https://www.high-endrolex.com/10 НУЦЗ України – активний учасник та призер Конкурсу на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в апараті МВС у 2020 році! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.10.2020
НУЦЗУ

НУЦЗ України – активний учасник та призер Конкурсу на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в апараті МВС у 2020 році!

Нещодавно на базі Львівського державного університету внутрішніх справ було проведено у режимі онлайн Конкурс на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в апараті МВС, територіальних органах, закладах, установах і підприємствах, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України у 2020 році. Захід відбувся відповідно до наказу МВС від 25 березня 2020 року № 300.
Для участі у Конкурсі Національний університет цивільного захисту України направив 17 конкурсних наукових продуктів за 7-ма номінаціями.
За результатами роботи конкурсних комісій, організаційний комітет конкурсу затвердив рейтингові списки, відповідно до яких конкурсна продукція НУЦЗУ посіла 3 призові місця за відповідними номінаціями:
- «Комп’ютерні програми практичного спрямування» — програмний комплекс «Веста» (за авторством викладача кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій факультету пожежної безпеки Олексія Антошкіна) – ІІІ місце;
- «Наукові видання (монографії, науково-практичні коментарі тощо)» — монографія «Зниження рівня вибухонебезпеки об’єктів в умовах надзвичайних ситуацій» (представниками авторського колективу університету є проректор з наукової роботи – начальник науково-дослідного центру Володимир Андронов та старший викладач кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки факультету цивільного захисту Василь Матухно) — ІІІ місце.
- «Навчальні посібники (навчально-методичні, навчальні наочні посібники, хрестоматії, практикуми, робочі зошити тощо)» — навчальний посібник «Українська мова за професійним спрямуванням» (авторський колектив у складі Міненко О.В., Снісаренко Я.С., Хряпак С.О. Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України) — ІІІ місце.
Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо подальших успіхів і творчої наснаги!

Відділ організації науково-дослідної та патентної діяльності, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10