https://www.high-endrolex.com/10 Науковці та курсанти НУЦЗУ стали учасниками міжнародного симпозіуму | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.10.2020
НУЦЗУ

Науковці та курсанти НУЦЗУ стали учасниками міжнародного симпозіуму

21 жовтня науковці кафедри спеціальної хімії та хімічної технології Національного університету цивільного захисту України Юліана Гапон та Максим Кустов взяли участь у Симпозіумі Міжнародної Асоціації з Електрохімії 5th ISE Satellite Student Regional Symposiumon Electrochemistry in Ukraine «Promising Materials and Processes in Applied Electrochemistry». Захід пройшов у режимі онлайн. У рамках відеоконференції науковці університету виступили з доповіддю з теми «Механізм внутрішньої корозії сплаву цирконію Zr1Nb в ТВЕЛах».
Проблема забезпечення безпеки атомної енергетики в Україні стоїть на перетині декількох наукових напрямів, і спільна робота фахівців з цивільного захисту та електрохімічних процесів дозволяють отримувати нові наукові результати щодо збільшення ресурсу експлуатації теплогенеруючих елементів та підвищення рівня безпеки функціонування атомних реакторів в нашій державі.

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10