RSS

Новини навчальних закладів

21.10.2020
НУЦЗУ

Курсантка НУЦЗУ стала стипендіаткою на отримання стипендії Харківського міського голови “Обдарованість”

Діана Медведєва, курсантка 3-го курсу факультету цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України, стала стипендіаткою на отримання стипендії Харківського міського голови “Обдарованість” для дітей та молоді на 2020/2021 навчальний рік. Відповідне розпорядження було підписане секретарем міськради Олександром Новаком. Загалом, у списку - 120 учнів (60 школярів та 60 студентів). Всі вони, починаючи з 1 вересня 2020 року, отримуватимуть стипендію в розмірі 600 грн на місяць.
Діана протягом 2019/2020 навчального року виявила високий рівень успішності, стала переможницею ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році зі спеціальності «Цивільний захист», була активною учасницею науково-комунікативних заходів, в тому числі — міжнародних, є співавторкою наукових статей, входить до 5 наукових гуртків на кафедрах університету, долучається до наукових досліджень і проєктів, що проводяться на кафедрі організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт ( результати одного з цих досліджень оформлені у вигляді заявки на отримання охоронних документів з питань інтелектуальної власності (патенту на корисну модель), заявка оформлена та подана на початку 2020 року), веде активну волонтерську діяльність.
Нагадаємо, стипендія «Обдарованість» - рейтингова. Вона присуджується в галузі освіти, культури, спорту і лідерства. Цього року на її отримання було подано 285 кандидатур, і був складений рейтинг з урахуванням перемог на конкурсах обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.



Прес-служба НУЦЗУ, за офіційними матеріалами сайту Харківської міської ради, https://www.city.kharkov.ua/uk/news/-45877.html

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.