https://www.high-endrolex.com/10 В ІДУ НД ЦЗ відбулася інструктивна нарада щодо чергування на виборчих дільницях | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.10.2020
ІДУ НД ЦЗ

В ІДУ НД ЦЗ відбулася інструктивна нарада щодо чергування на виборчих дільницях

 

З дотриманням правил карантину, 08 жовтня, в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту  під головуванням заступника начальника Інституту генерал-майора служби цивільного захисту Ігоря Романюка відбулася інструктивна нарада з персоналом установи, який буде чергувати на виборчих дільницях міста Києва під час проведення 25 жовтня чергових місцевих виборів в Україні.

Під час наради присутнім було доведено зміст та вимоги Конституції України, виборчого законодавства, відомчих нормативно-правових актів та організаційно-розпорядчих документів, наказу ІДУ НД ЦЗ від 04 вересня 2020 № 167, а також оголошено список персоналу Інституту, який включений до резерву чергування.

Представник ГУ ДСНС України у м. Києві  Олександр Кувеньов наголосив на порядку дій під час чергування на виборчих дільницях.

Також присутні обговорили питання щодо вжиття заходів спрямованих на забезпечення належної безпеки громадян під час виникнення надзвичайних ситуацій.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10