https://www.high-endrolex.com/10 Практичні заняття курсантів ЛДУБЖД | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.10.2020
ЛДУ БЖД

Практичні заняття курсантів ЛДУБЖД

На цьому тижні курсанти 4-го курсу Навчально-наукового інституту пожежної та техногенної безпеки мали змогу підвищити свої практичні навички з питань організації гасіння пожеж в будівлях елеваторів. Заняття з дисципліни «Пожежна тактика» проводились на території Філія ПАТ „ДПЗКУ” Львівський комбінат хлібопродуктів під керівництвом викладачів Дмитра ВОЙТОВИЧА та Романа СУКАЧА. В процесі занять із курсантами проводилось вивчення оперативно-тактичної характеристики об’єкту, технологічного процесу виробництва, зверталась увага на особливості, які можуть впливати на результат гасіння та значно збільшити час ліквідації пожежі.
Завершальна фаза занять передбачала виконання оперативного розгортання караулом у складі двох відділень у найвіддаленішу точку надсилосного приміщення елеватора. Особливістю цього процесу є необхідність у прокладанні магістральних ліній на висоту, перенесення пожежно-технічного оснащення на значну відстань із застосуванням засобів індивідуального захисту органів дихання та зору (робота в важких умовах).
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10