RSS

Новини навчальних закладів

01.10.2020
ІДУ НД ЦЗ

Представник ІДУ НД ЦЗ взяв участь у черговому засіданні ТК 192 «Cудова експертиза»

 

30 вересня на базі Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України відбулось чергове засідання Технічного комітету 192 «Судова експертиза». Серед учасників заходу був і науковий співробітник відділу досліджень, статистики пожеж та надзвичайних ситуацій НДЦ протипожежного захисту Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту Дмитро Середа.

Учасники обговорили розроблення проєктів ДСТУ, що включені до Програми робіт з національної стандартизації на 2020 рік як перехідні та проєктів ДСТУ, що передані з Технічного комітету 20 «Інформаційні технології». Також, йшлося про склад Технічного комітету 192 «Судова експертиза», його підкомітети та робочі групи.

Загалом до складу Комітету нині входять науково-дослідні інститути судових експертиз Міністерства юстиції України, установи й органи Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства охорони здоров’я України, Національної поліції, представники вищих закладів освіти та громадських організацій.

Разом з тим, одноголосно було прийнято рішення про включення Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту до складу Комітету ТК 192 «Судова експертиза».

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.