https://www.high-endrolex.com/10 Випуск групи педагогічних працівників навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.09.2020
ІДУ НД ЦЗ

Випуск групи педагогічних працівників навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту

25 вересня відбувся випуск слухачів навчальної групи «Майстри виробничого навчання навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту», які підвищували кваліфікацію відповідно до наказу ДСНС від 25.08.2020 № 477. Слухачі представляли навчально-методичні центри Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Житомирської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Хмельницької областей та м. Київ..
Відповідно до навчальної програми було проведено теоретичні та практичні заняття, спрямовані на розвиток професійно-фахової компетентності у сфері цивільного захисту та навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях.
Завершальним етапом навчання стало проведення круглого столу на тему: «Роль майстра виробничого навчання у навчанні населення діям у надзвичайних ситуаціях». Учасники круглого столу поділилися досвідом організації проведення практичної підготовки суб'єктів господарювання.
За результатами навчання слухачі отримали сертифікати про проходження короткострокового підвищення кваліфікації з питань цивільного захисту встановленого зразка.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10