https://www.high-endrolex.com/10 Успіх приходить до того, хто вміє спілкуватися й слухати | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.09.2020
НУЦЗУ

Успіх приходить до того, хто вміє спілкуватися й слухати

«Успіх приходить до того, хто вміє спілкуватися й слухати», — завідувач кафедри мовної підготовки Ірина Богданова

Здатність ефективно комунікувати й репрезентувати себе — ключ до успіху в сучасному суспільстві. Особливо це важливо для майбутніх науковців. 

«Практикум з наукової комунікації», який розробила й викладає завідувач кафедри мовної підготовки Ірина Богданова, дає унікальну можливість ад’юнктам нашого університету навчитися доносити сучасні наукові знання та результати досліджень до професійної та непрофесійної спільноти, доступно й аргументовано представляти результати досліджень у писемній та усній формах, блискуче виступати у фахових дискусіях.

Ад’юнкти не тільки отримують теоретичні знання, вони представляють свої розвідки, відпрацьовують роботу з аудиторією й отримують зворотній зв’язок від колег і викладача. 

Це надихає їх професійно зростати, й удосконалювати свої комунікативні навички, що, безумовно, допоможе їм у майбутньому. Адже, як зазначила Ірина Богданова, «успіх приходить до того, хто вміє спілкуватися й слухати».

 

Олена ЛЕПТУГА, доцент кафедри мовної підготовки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10