https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбулися виїзні практичні заняття на елеваторі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.09.2020
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулися виїзні практичні заняття на елеваторі

23 вересня в Національному університеті цивільного захисту України відбулися практичні заняття на елеваторному комплексі ТОВ «Власівський Мірошник», розташованого в с. Палатки Нововодолазького району. Заняття пройшли в рамках вивчення дисципліни «Пожежна безпека технологічних процесів». Учасниками заходу стали курсанти 4-го курсу, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Пожежна безпека». Практичні заняття провели заступник начальника кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій Володимир Олійник та доцент цієї ж кафедри Володимир Липовий.
Як зазначив полковник Олійник, основною метою заняття було закріплення теоретичного матеріалу на практиці та відпрацювання порядку проведення планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки.
Курсанти ознайомились із особливостями технологічних процесів очищення, сушіння та зберігання зернової сировини, провели аналіз пожежної небезпеки підприємства та виконали навчальну перевірку щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки.



Кафедра пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10