https://www.high-endrolex.com/10 Діяльність НУЦЗ України - у світовому рейтингу Webometrics 2020 року | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.07.2020
НУЦЗУ

Діяльність НУЦЗ України - у світовому рейтингу Webometrics 2020 року

За опублікованими у липні 2020 року результатами досліджень всесвітнього рейтингу університетів Webometrics Ranking Web of Universities Національний університет цивільного захисту України посів 72 місце серед 317 закладів вищої освіти України.
Це найкращий показник серед ЗВО силових структур. Рейтинг складається на підставі декількох показників, одним з яких є місце університету у рейтингу цитування за профілями у Google Scholar.
Як відомо, вебометричний рейтинг університетів світу (Webometrics ranking of world’s universities) – один з найбільш авторитетних рейтингів міжнародних рейтингів університетів світу. Він існує вже 18 років поспіль. Рейтинг Webometrics публікується двічі на рік (у червні-липні і січні-лютому) та охоплює близько 25 тисяч університетів з усього світу.
Головна ідея рейтингу полягає в оцінюванні наукової, навчальної та соціальної місії університетів опосередковано через показники представленості університету у веб-просторі.
Результати рейтингу дають оцінку присутності університету в Інтернеті, рівень значності та відкритості публікацій університету в науковому всесвітньому середовищі та рівень цитування публікацій науковців університету за показниками наукометричної бази Google Scholar та бази наукових періодичних видань «Scopus». Також оцінюється якість та вага науково-освітнього контенту розміщеного на веб-ресурсах закладу вищої освіти.

Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10