RSS

Новини навчальних закладів

02.07.2020
НУЦЗУ

В НУЦЗУ тривають захисти дисертаційних досліджень

2 липня 2020 року у Спеціалізованій вченій раді Д 64.707.04 Національного університету цивільного захисту України відбулися чергові захисти дисертаційних робіт зі спеціальності 21.02.03 – цивільний захист. Карантин не став на заваді успішній роботі науковців – засідання було проведено із дотриманням усіх санітарних вимог.
Ще два співробітники університету успішно захистили свої наукові здобутки. А особливим є те, що науковими керівниками здобувачів стали молоді доктори наук – фахівці з цивільного захисту, які не так давно захищали свої кваліфікаційні роботи, а сьогодні вже виводять у велику науку своїх учнів.
Доповідь доцента кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту Олександра ЛЄВТЄРОВА за результатами дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук з теми «Інженерно-технічні методи попередження надзвичайних ситуацій унаслідок пожежі на потенційно-небезпечних об’єктах» викликала жваве зацікавлення у членів ради та фахівців у сфері цивільного захисту. Науковим консультантом здобувача є начальник наукового відділу з проблем цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки науково-дослідного центру НУЦЗ України д.т.н., с.н.с. Роман ШЕВЧЕНКО.
Дисертаційну роботу з теми «Попередження надзвичайних ситуацій, викликаних потраплянням і поширенням антропогенних забруднень у водному середовищі» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук представив до захисту викладач кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту Євген ІВАНОВ. Науковим керівником здобувача є заступник начальника центру – начальник відділу організації науково-дослідної та патентної діяльності науково-дослідного центру НУЦЗ України д.т.н., ст.досл. Євгеній РИБКА.
Творчої наснаги та невпинного руху у напрямку подальшого розвитку наукових здобутків НУЦЗ України побажали здобувачам члени спеціалізованої вченої ради.

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.