28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

01.07.2020
ІДУ НД ЦЗ

В ІДУ НД ЦЗ відбувся науково-практичний семінар

Відповідно до розділу 3.2 «Плану наукової і науково-технічної діяльності ДСНС  на 2020 рік» 30 квітня поточного року на базі ІДУ НД ЦЗ відбувся науково-практичний семінар присвячений ходу виконання дослідно-конструкторської роботи за шифром “Піна - засіб”, що виконується науково-випробувальним центром Інституту на замовлення Департаменту реагування на надзвичайні ситуації
ДСНС України.

У семінарі взяв участь представник замовника роботи, а також дистанційно долучилися фахівці НУЦЗУ та ЛДУ БЖД. Семінар організовано і проведено з урахуванням відповідних карантинних обмежень.

Відкриттю семінару передувало нагородження з нагоди Дня Конституції України одного з науковців науково-випробувального центру.

Розпочав роботу науково-практичного семінару начальник науково-випробувального центру кандидат технічних наук, с.н.с полковник служби цивільного захисту Віталій Коваленко, який оголосив порядок денний та регламент заходу.

До уваги учасників семінару було представлено чотири доповіді, які розкривали питання основних принципів математичного моделювання процесів отримання компресійної піни, основні технічні вимоги до установки з отримання компресійної піни та методики їх оцінювання, а також результати пробних випробувань дослідної установки з отримання компресійної піни.

Під час семінару учасники дискутували, ставили питання доповідачам і обговорювали найбільш проблемні питання. Особливої дискусії набули питання саме результатів пробних випробувань установки з отримання компресійної піни.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua