https://www.high-endrolex.com/10 У НУЦЗУ відбулися передзахисти та захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора та кандидата наук з державного управління | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.06.2020
НУЦЗУ

У НУЦЗУ відбулися передзахисти та захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора та кандидата наук з державного управління

У зв’язку з послабленням карантину та дозволом Міністерства освіти і науки України на проведення засідань спеціалізованих вчених рад 12 червня 2020 року о 10.00 було прийнято до розгляду дисертаційне дослідження Хмирова Ігоря Михайловича з теми «Державне управління розвитком дистанційної освіти України» та Копанчука Володимира Олександровича з теми «Державна політика у сфері національної безпеки та охорони громадського порядку». Науковий консультант – начальник ННВЦ Національного університету цивільного захисту України, доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України Домбровська Світлана Миколаївна.
Також об 11.00 розпочалися захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора та кандидата наук з державного управління за спеціальністю «Державне управління у сфері державної безпеки та охорони громадського порядку» та «Механізми державного управління» у спеціалізованій вченій раді Д 64.707.03 Національного університету цивільного захисту України.
Так, представив своє дослідження Кравчук Олег Вікторович з теми «Державне управління розвитком експертно-криміналістичного забезпечення державної безпеки України». Науковий консультант – начальник ННВЦ Національного університету цивільного захисту України, доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України Домбровська Світлана Миколаївна.
Цього ж дня успішно захистила свою дисертаційну роботу Корецька Тетяна Костянтинівна з теми «Механізми виконання регіональних програм соціального захисту населення». Науковий керівник – доктор економічних наук, професор Борщук Євген Михайлович.
Було дотримано вимог та рекомендації Міністерства охорони здоров'я України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.
Вітаємо дисертантів і бажаємо подальших успіхів на теренах науки!

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10