https://www.high-endrolex.com/10 У НУЦЗУ відбулися захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора та кандидата наук з державного управління | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.06.2020
НУЦЗУ

У НУЦЗУ відбулися захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора та кандидата наук з державного управління

У зв’язку із послабленням карантину та дозволом Міністерства освіти і науки України на проведення засідань спеціалізованих вчених рад 13 червня 2020 року об 11.00 розпочалися захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора та кандидата наук з державного управління за спеціальністю «Механізми державного управління» у спеціалізованій вченій раді Д 64.707.03 Національного університету цивільного захисту України.
Так, представила своє дослідження Худоба Олександра Василівна з теми «Державна політика забезпечення права на охорону здоров’я хворих на деменцію в Україні: механізми формування та реалізації». Науковий консультант – доктор наук з державного управління, професор, перший заступник Львівського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України Сушинський Олександр Іванович.
Цього ж дня успішно захистила свою дисертаційну роботу Соломко Юлія Іванівна з теми «Механізми надання адміністративних послуг засобами електронного урядування». Науковий керівник – доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту Львівського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України Борщук Євген Михайлович.
На заході було дотримано всіх вимог та рекомендацій Міністерства охорони здоров'я України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.
Вітаємо дисертантів і бажаємо подальших успіхів на теренах науки!

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10