https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбувся випуск курсантів-психологів Національної академії Національної гвардії України, які отримали робітничу спеціальність “Рятувальник-верхолаз” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.06.2020
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбувся випуск курсантів-психологів Національної академії Національної гвардії України, які отримали робітничу спеціальність “Рятувальник-верхолаз”

12 червня в НУЦЗУ відбувся випуск курсантів-психологів Національної академії Національної гвардії України, які отримали робітничу спеціальність “Рятувальник-верхолаз”. 13 курсантів та 3 викладачі Національної академії Національної гвардії України отримали свідоцтво про закінчення курсів рятувальної та спеціальної підготовки на базі НУЦЗУ.
Під час навчання вони набули практичних навичок щодо роботи в опорному та безопорному просторі, методів та способів рятування постраждалих з висоти, а також опанували методику евакуації постраждалих з фунікулерів та канатних доріг.
Обидва виші системи МВС готують спеціалістів, які стоять на варті безпеки життя та спокою наших громадян. Така тісна співпраця НАНГУ та НУЦЗУ триває багато років поспіль і сприяє як обміну досвідом у справі підготовки всебічно розвинених фахівців, так і вихованню справжніх патріотів нашої держави.
Під час випускного екзамену курсанти Національної академії Національної гвардії України відпрацювали отримані навички рятувальної верхолазної підготовки. 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10