RSS

Новини навчальних закладів

14.05.2020
ЧІПБ НУЦЗУ

Всеукраїнська науково-практична конференція курсантів і студентів «Наука про цивільний захист як шлях становлення молодих вчених»

13 травня в ЧІПБ за допомогою відкритої онлайн-платформи «Google Meet» було проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію курсантів і студентів «Наука про цивільний захист як шлях становлення молодих вчених».

Мета конференції: підтримка і розвиток наукової та науково-технічної діяльності курсантів та студентів, які здобувають професійну освіту у галузі пожежної та техногенної безпеки, стимулювання інтересу до теоретичних досліджень та практичного застосування знань у професійній діяльності.

Завдання конференції:

-  підвищення професійного рівня підготовки молодих фахівців;

- створення умов для самореалізації курсантів та студентів у науковій та практичній площинах;

-  підвищення інформованості учасників конференції про найновіші досягнення науки і практики у сфері пожежної і техногенної безпеки;

-  обмін досвідом між учасниками у проведенні наукових досліджень.

Організувало конференцію наукове товариство курсантів (студентів), ад’юнктів (аспірантів) та молодих вчених ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

Для обговорення актуальних тем було представлено низку цікавих онлайн-доповідей, які  виявилися сучасними та максимально наближеними до практичної діяльності підрозділів ДСНС. Виступи доповідачів викликали жвавий інтерес учасників до  наукових повідомлень та отримали відгуки щодо важливості кожного з висвітлених питань.

Ще одним вагомим результатом проведеного заходу є збірник наукових тез. Слід зазначити, що зміст і пропозиції тем висвітлених у збірнику заслуговують на місце в реформаторському процесі та втіленні ідей в практичну діяльність підрозділів ДСНС.


Детальніше: https://chipb.dsns.gov.ua

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.